Word lid van de Strava loopgroep “Deinze loopt”

De eerste week van het jaar is reeds voorbij en de goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn reeds bepaald. Mocht je nog steeds een motivatie zoeken voor dit jaar en je wilt de sportieve toer op gaan dan is deze Strava loopgroep uit Deinze misschien iets voor je.

Lopers Deinze Kouter

Strava is een online platform dat gebruikt wordt door sporters over gans de wereld, maar ook door verschillende sporters uit ons Deinze. Sinds vanmorgen is de groep “Deinze loopt” actief en er hebben zich al verschillende lopers aangemeld.

Wil je ook sportief bezig zijn en je loop parcour en resultaten delen of samen afspreken voor een korte of lange loop sessie, wat tips of leuke parcourtjes met elkaar uitwisselen? Kom er bij! Hoe meer leden, hoe meer stadsgenoten jullie kunnen motiveren om ook de loopschoenen aan te trekken.

https://www.strava.com/clubs/deinze

Strava kan ook bepaalde segmenten uit je loop parcour vergelijken met andere lopers die in hetzelfde segment gelopen hebben, zo kan je zien of je op een specifiek segment de snelste uit Deinze bent of niet. Binnenkort hierover meer! Iedereen kan dan mee doen met de “As..” challenge op Strava.

Hoe Strava werkt kan je hier lezen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...