Beloften The Handles mogen naar het BK #wecanhandleit

Zondag 12 februari organiseerde RSC The Handles het PK ropeskipping voor beloften in sportcomplex Palaestra. 18 teams probeerden door een goede wedstrijd te springen een plaatsje te bemachtigen voor het Belgisch kampioenschap.

2 teams van RSC The Handles stonden ook klaar om te tonen wat ze konden. Het team met Deygers Eline, Zenner Julie, De Clercq Imani, Coulier Evy en Vandevoorde Emma sprong een goede wedstrijd maar strande net buiten de selectieplaatsen voor het BK.

Het tweede team met Van Hoey Ella, Boone Sarith, Broeckaert Lies, De Willemacker Marie en Lamon Linde zien we volgende week wel terug op het Belgisch kampioenschap. Dat wordt nog een week goed trainen om nog beter voor de dag te komen op zaterdag 18 februari in Evergem. #wecanhandleit

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...