Bakkerij Dumalin investeert in nieuwe winkel

De winkel van Bakkerij Dumalin is onherkenbaar gerenoveerd, alles van het oude interieur heeft plaats gemaakt voor een mooie moderne winkel. De volledige gevel werd ook aangepakt en werd in een mooi stijlvol zwart geschilderd.

De winkel straalt nog steeds het authentieke uit. Alle producten zijn mooi uitgestald zodat de klant een perfecte keuze kan maken. De bakkerij is reeds meer dan 100 jaar oud en een begrip in Deinze en omstreken. De vernieuwing liet op zich wachten door de wegenwerken 2 jaar geleden.
Bakkerij Dumalin kan je vinden op de Gaversesteenweg 108.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...