Dansstudio Kadanz gaat voor pure dans

Op 4 en 5 februari 2017 gaven 239 dansers van Dansstudio KaDanz het beste van zichzelf tijdens KaDanz On Stage 2017 in het OC Polderbos in De Pinte. Tijdens de 3 dansvoorstellingen konden meer dan 1000 mensen meegenieten van de verschillende dansstijlen in het aanbod van Dansstudio KaDanz: ballet, jazz, moderne dans en hiphop. Pure dans waarbij de nadruk gelegd werd op de danstechniek uiteraard gecombineerd met de nodige kracht, flow en inleving.

Michel Deveen

Alle choreografieën werden door de dansers (o.l.v. Sjomara De Baere, Isabelle Colpin en Karen Houthooft) uitgevoerd met de nodige concentratie, energie en expressie. Aan het einde van de voorstelling gaf de Teens Company, een groep van 12 getalenteerde danseressen van Dansstudio KaDanz, een preview op de dansvoorstelling van volgend schooljaar met de choreografie ‘Life’ (choreograaf: Karen Houthooft).

Een fragiele en emotionele choreografie die zowel de wonderbaarlijke als de harde kanten van het leven belicht. Gevolg door een intense en ontroerende solo van en gebracht door Karen Houthooft, opgedragen aan haar overleden vader. Een hartverscheurend en innemend slot van de voorstelling.

Dansstudio KaDanz werd in 2011 opgericht door Karen Houthooft en biedt dans-, yoga- en pilateslessen aan voor jong en oud. Meer info: www.kadanz.org

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...