Activiteiten K & T club Sint-Hubert

K & T club Sint-Hubert organiseert naast het kaart- en teerlingspel ook tal van ontspanningsmomenten aan, die open staan voor iedereen.

K & T club Sint-Hubert Deinze

Wafelbak
Ze nodigen u daarom graag uit op hun wafelbak die doorgaat op zondagnamiddag 19 februari vanaf 14u, ze bieden een koffie met wafel + boter/suiker aan voor slechts €3. Breng gerust uw familie/vrienden of buren mee!

Tevens is er ook de mogelijkheid om mee te spelen aan het dobbelspel (14u30), hiervoor hoef je enkel maar de teerlingen te werpen, voor dit gezelschapspel bieden ze een prijzenpot van €250 aan.

Ook voor een spelletje kaarten (manillen, wiezen, bridge …) bent u eveneens welkom! Of waag je uw kans om een deel van de prijzenpot te kapen met een waarde van €250 (idem op zaterdagavond 18 februari om 19u)

Comedy in Ter Wilgen
Zaterdag 11 maart zijn er 2 voorstellingen voor de comedy in Ter Wilgen om 14u30 en om 19u. Nick Hollevoet, Marianne De Wulf & Rita Vancaneghem brengen jullie een zelfgeschreven comedy die in première gaat bij K & T club Sint-Hubert

“De Deinse Deernes naar Rheinbach”
Heeft u de Nieuwjaarsconference met Nick Hollevoet gemist of wilt u ze nog eens beleven? Dat kan, want tijdens het 2e deel van de comedy zien we Nick Hollevoet hiervoor nog eens terug, dit wordt alvast lachen geblazen! Och ja, er is ook een special guest die ze verwelkomen.

Paaseitjes
Met de comedy in Ter Wilgen steunen we het goede doel “Kom Op Tegen Kanker”. Hiervoor kan u bij ons paaseitjes aankopen/bestellen (1 zakje van 200gr = €6). De opbrengst wordt in de maand april overhandigd aan dhr Jan Vermeulen (burgemeester stad Deinze) onder belangstelling van de pers.

Eucharistieviering
Op zondag 12 maart om 11u30 is er een H. mis in de Onze-Lieve-Vrouwkerk (Markt Deinze) ter nagedachtenis van de overleden leden van hun vereniging. Deze eucharistieviering wordt muzikaal opgeluisterd.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...