Vijfde editie Check Point in de Brielpoort

De stedelijke jeugddienst en de jeugdraad van Deinze organiseren op vrijdag 24 februari 2017 de vijfde editie van de fuif Check Point vanaf 22 u. in de Brielpoort. Tussen 20 u. en 22 u. vindt een vippreparty plaats voor alle laatstejaars uit Deinze en sponsors. Vanaf 22 u. gaan de deuren open voor iedereen die zin heeft in een knalfeestje. De line-up is alvast veelbelovend: DJ Hide N Seek, Thomassive, Omdat Het Kan Soundsystem en [email protected] Tickets zijn in voorverkoop beschikbaar bij de stedelijke jeugddienst, JC Brieljant, broodjeszaak ’t Smoske en praatcafé De Saga.

Knalfuif voor iedereen, vipbehandeling voor laatstejaars

Vanaf 22 u. barst het feest voor iedereen los in de Brielpoort! Tussen 20 u. en 22 u. worden de laatstejaars naar jaarlijkse traditie in de watten gelegd met een heuse vippreparty. Ter gelegenheid van hun 100 dagenviering worden ze, samen met sponsors, leerkrachten en directies, verwend met een gratis drankje en lekkere hapjes. DJ Hide N Seek zorgt voor de juiste tonen om al in feeststemming te komen.

Programma

Check Point is er voor iedereen. Vanaf 22 u. gaan de open voor het grote publiek. Jong en oud kunnen genieten van een fantastisch muziek- en lichtspektakel. Dj’s van dienst dit jaar zijn Thomassive (Vuiffuif, Dance D Vision), Omdat Het Kan Soundsystem (Studio Brussel) en [email protected] (Rock Werchter, Check Point). Er wordt een eetkraam op de parking van de Brielpoort voorzien voor de late honger.

Kaarten voor Check Point kan je kopen bij de stedelijke jeugddienst (Mouterijdreef 22), JC Brieljant (Mouterijdreef 20), broodjeszaak ’t Smoske (Stationsstraat 42) en praatcafé De Saga (Markt 82). De kaarten kosten € 5 in voorverkoop en € 8 aan de deur.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...