RadiO LabO is terug met special guest Darya Gantura

Sinds enkele jaren biedt de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans de opleiding radio maken aan. Presenteren, interviewen, monteren… alle aspecten van het vak van radiomaker komen in deze opleiding aan bod. Dankzij Radio Tequila (105.1 FM) krijgen de leerlingen de kans een echte radio-uitzending te maken. Het resultaat van hun radiofonische experimenten kan je beluisteren tijdens het programma ‘RadiO LabO’.

Radio Labo - foto Facebook

In de studierichting Woord van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Deinze kan je sinds 1 september 2013 starten aan de opleiding radio maken. Hierin leer je hoe je spreekt in het openbaar, interviewt, concerten en shows presenteert, discussies leidt en hoe je programma’s aankondigt op de radio. Dankzij Radio Tequila krijgen de leerlingen de kans deze cursus in de praktijk om te zetten. De live uitzendingen van deze jonge en enthousiaste crew kan je vanaf nu elke laatste woensdag van de maand tussen 19 u. en 21 u. beluisteren op Radio Tequila (105.1 FM) en online (www.radiotequilla.be).

Special guest

Woensdag 22 februari is niemand minder dan actrice Darya Gantura te gast bij presentator van dienst Emile. Darya werd beroemd in Vlaanderen als Ella in de gelijknamige televisieserie. Ze acteerde onder meer in De 5e boog en Familie. Momenteel is ze actief in het theater met haar eigen voorstelling Lilith.

Heb jij een vraag voor Darya Gantura? Laat het ons weten via de Facebookpagina en luister op 22 februari naar RadiO LabO! www.facebook.com/radiolabolive

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...