Golden Earring in de Brielpoort op vrijdag 14 april

‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’ … de Nederlandse rockband Golden Earring heeft een aantal iconische songs op het palmares staan.. Ze spelen nog steeds in de klassieke formatie zoals in de hoogdagen van de classic 70’s rock. Hun live optredens zijn een feest van begin tot einde en een balsem op elk rockershart!

Golden Earring foto Caroline De Meyer

‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’ … de Nederlandse rockband Golden Earring heeft een aantal iconische songs op het palmares staan, én een carrière van ondertussen meer dan een halve eeuw om U tegen te zeggen.

Ze spelen nog steeds in de klassieke formatie zoals in de hoogdagen van de classic 70’s rock. Met zanger Barry Hay, George Kooymans op gitaar, Rinus Gerritsen aan de bas en Cesar Zuiderwijk op drums. Gemiddelde leeftijd van deze rockers: 68. Maar op het podium nog altijd even bevlogen als 30 jaar geleden. De songs die ze brengen zitten in elke vezel van hun lijf geprent en wat je telkens weer hoort én voelt zijn vier muzikanten die blindelings op elkaar zijn ingespeeld.

In 2015 lieten ze hun kunnen zien in de AB in Brussel en De Roma in Borgerhout; beiden volledig uitverkochte concerten. Geheel terecht overigens, want de live optredens Golden Earring – van één van de langst bestaande rockbands ter wereld – zijn een feest van begin tot einde en een balsem op elk rockershart.

Tickets hier te bestellen.

Info UiT

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...