Temptation night in Brieljant met Deinse deelnemers Jolien en Herbert

Jeugdcentrum Brieljant toont het VIJFprogramma Temptation Island elke woensdagavond op groot scherm. Dit jaar gaan ze echter een stapje verder en nodigen ze het Deinse koppel Jolien en Herbert uit om mee te komen kijken in Brieljant op woensdag 1 maart. Het jeugdcentrum wordt voor de gelegenheid in thema aangekleed en er wordt een photobooth voorzien. Iedereen die dat wil, kan met het temptationkoppel op de foto. Na de uitzending zorgt DJ J-Castle voor verleidelijke deuntjes. De toegang is gratis.

Temptation night Brieljant

Jeugdcentrum Brieljant zendt elke woensdagavond het VIJFprogramma Temptation Island uit op groot scherm. Dit kon in het verleden al voor een goede opkomst naar het jeugdcentrum zorgen. Dit jaar is één van de deelnemende koppels afkomstig uit Deinze. De 23-jarige Jolien en 22-jarige Herbert zijn al zes jaar samen. Na twee fijne jaren kwam het Braziliaanse libido van Herbert boven. Hij bedroog Jolien, zij kwam erachter en liet hem duidelijk merken dat ze dit niet aanvaardde door hem te straffen met een uitgaansverbod. Een verbod waar door hun deelname aan Temptation Island elf dagen lang een eind aan komt. Herbert wil aan Jolien bewijzen dat hij trouw kan blijven, ook al is dat in het verleden anders geweest.

Kan Herbert weerstaan aan de verleidsters en zal de relatietest goed aflopen voor het koppel? Kom het samen met hen ontdekken in jeugdcentrum Brieljant. Jolien en Herbert komen er naar de aflevering kijken op woensdag 1 maart. Iedereen is welkom vanaf 20.30 u. De uitzending start om 21.30 u. Het jeugdcentrum wordt voor de gelegenheid aangekleed in temptationthema. Er is die avond bovendien een photobooth voorzien waardoor iedereen die dat wil op de foto kan met het koppel. Na de uitzending is er een afterparty met de Deinse DJ J-Castle. De toegang is gratis.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...