Thomas Cycles gaat MTV achterna met “Pimp my Bike” actie

Bij Thomas Cycles in Astene maak je tot eind februari kans op een gratis opknapbeurt voor je fiets.

Pimp my bike Deinze

Thomas Rooselaer: “Het idee ontstond toen ik enkele weken geleden een compleet verroeste fiets binnenkreeg met de vraag of er nog iets van te maken viel. Technisch gezien is er veel mogelijk, maar in sommige gevallen is het economisch niet interessant vanwege het aantal benodigde werkuren. Bovendien kan niet iedereen zich zomaar een kwalitatieve nieuwe fiets permitteren”.

Geïnspireerd door MTV

Pimp My Ride is een televisieprogramma op MTV waarbij er in elke aflevering een autobezitter gelukkig gemaakt wordt met een complete opknapbeurt van z’n wagen, inclusief het herlakken in de lievelingskleur van de eigenaar. “Het leek me een leuk idee om dit concept toe te passen op de fiets”, aldus Thomas.
Meedoen kan tot 27 februari via Facebook. “We vragen om Thomas Cycles the liken en het “Pimp my Bike” bericht te delen met iemand die je wil nomineren; je kan dit cadeau dus niet aan jezelf geven – al zijn er wel mensen die elkaar nomineren”.

Op 27 februari gaan alle namen van de genomineerden in een bokaal en worden er drie kandidaten getrokken die net zoals in het televisieprogramma gevraagd wordt waarom hun fiets een opknapbeurt nog heeft. Uit deze drie wordt er één gelukkige verkozen die zich aan een heuse fietsmetamorfose mag verwachten.

http://www.thomascycles.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...