Canteclaer en Gulden Eifeesten verbroederen op Driespoort Shopping Deinze

De folklorefeesten Canteclaer van Deinze en de Gulden Eifeesten van Kruishoutem vinden elkaar op Driespoort Shopping Deinze. Op zaterdag 25 maart 2017  zal Krieltje Kakelkont samen met de Eierboer flaneren in Driespoort Shopping Deinze. Die dag wordt de 2de verjaardag van het shopping park georganiseerd.

In april 2015 opende Albert Heijn haar deuren.  Het was het begin van een b(l)oeiend verhaal met vele en diverse handelszaken waar iedereen terecht kan voor zowel dagelijkse als voor occasionele producten.

Kindergrime Kris Driespoort

Kinderen koning op zaterdag 25 maart op Driespoort Shopping Deinze

Kinderen kunnen de ganse dag genieten van de dolle fratsen van Clown Tyno, of zich een prins, prinses, elfje of ridder wanen dank zij Kindergrime Kris of vrolijk zwieren op de ouderwetse Cirq zwiermolen.  Het trio Sous Nous houdt er de muzikale vrolijke noot in en in alle winkels krijgen de kleine koninkjes snoepjes!

Ook de fietsactie gaat weer van start; tot eind april 2017 kan een prachtige stadsfiets van Fietsen Godefroot gewonnen worden.

Eitjes zoeken in ruil voor een knutselkuiken met Krieltje Kakelkont en de Eierboer

Top of the bill is de eierzoektocht vanaf 14u.  Dan kunnen de kindjes eitjes zoeken op de parking en in de winkels en ze inruilen voor een knutselkuiken bij Krieltje Kakelkont en de Eierboer! Hand in hand zullen ze flaneren in het shoppingcenter en zo de twee folklorefeesten nu al in de kijker zetten.

De Canteclaer stoet gaat door op van 21 mei 2017 in Deinze en de Gulden Eifeesten  op 17 april 2017 in Kruishoutem.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...