Te voet naar Compostella voor Dier onder Dak

Sweet Keith en Maenhout Denis starten op 24 maart 2017 aan hun tocht, te voet van Sevilla naar Santiago de Compostella , een route van 1.000 km. Met deze tocht willen ze een goed doel steunen en in overleg met Piet en Chris , allen uit Machelen, hebben ze gekozen voor vzw Dier onder Dak.

Compostella dier onder dak

Om de vzw te steunen organiseren ze een kilometersponsoring. Deze sponsoring kunnen jullie doneren via: rekeningnummer vzw Dier onder Dak of bij de bestuursleden, ook in herberg De Avonden , Posthoornstraat 41 Bus b/ 9870 Machelen Zulte of slagerij Chris en Geraldine, Posthoornstraat 64 /9870 Machelen – Zulte.
Voor meer info kunnen jullie terecht op www.dieronderdak.be
facebook vzw dier onder dak of facebook herberg de avonden

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...