Gezin uit Nevele wint shop en win actie en spendeert € 5000 op 1 dag bij 19 Deinse handelaars.

DEINZE – Isabelle Piesschaert uit Nevele won de eerste shop en winactie van Deinze Winkelstad. Isabelle is mama van drie, en samen met haar man eigenaar van Kiem-X kiemgroentes. Het concept van de wedstrijd was eenvoudig: wie tussen 1 en 31 december 2016 een aankoop deed bij een Deinse handelaar kreeg een wedstrijdkaart en nam dus automatisch deel aan de actie. De hoofdprijs bestond uit € aan cadeaubonnen van Deinze Winkelstad. De uitdaging? Deze 5000 euro uitgeven op 1 dag en dit bij minstens 10 handelaars.

winkelen in Deinze

“Uiteraard vergt dit enige voorbereiding, want 5000 euro geef je niet zomaar impulsief uit” aldus Chris Verghote, centrummanager van Deinze Winkelstad. “Isabelle had enkele concrete zaken nodig, want dit jaar viert haar zoon zijn lentefeest. Er was dus al snel een verlanglijst opgemaakt.” Daar bovenop werd ze geïnspireerd met leuke adressen in Deinze die ze zelf nog niet kende. Als kers op de taart gaf Zoë Van Gastel, fashionista en stijladviseur van online lifestyle magazine Belmodo, stijladvies en tips tijdens de aankopen.

winkelen in Deinze

Isabelle en haar gezin trokken de stad in met Blue Bike deelfietsen, ideaal om je snel en duurzaam te verplaatsen. De winkeltassen werden voor het gemak achtergelaten en worden deze week opgehaald.

“We zijn aangenaam verrast door het grote aanbod in Deinze en de vele leuke, trendy zaken. Uiteindelijk hebben we niet bij 10 handelaars geshopt, maar bij 19. Bovenop het gewonnen bedrag hebben we bovendien nog eens € 437 extra uitgegeven. Die 5000 euro spenderen op 1 dag was dus veel makkelijker dan ik aanvankelijk dacht”; lacht Isabelle.

 

De volgende Deinse handelaars stonden op de shop en win shoplijst van Isabelle en haar gezin: Gen’eat’, Nancy Store Men, Scarpette, Hajp; Letters & Co, Grusenmeyer women, Dominique Fashion, Bastide 71, Orange, New Jewel, Bambi, Foto video Mac, Noki, Zuskus, Hokus Pokus Toverbol, Parfumerie Craeymeersch, Taveirne Wines & Spirits, Hildes kaasboetiek, Tipic.

 

Meegenieten van de unieke shoppingdag van Isabelle en haar gezin kan je via de volgende link: https://youtu.be/3_evIAyue0k

 

Info

Chris Verghote, centrummanager
Deinze Winkelstad vzw
[email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...