DOTAS – Dorpstheater Astene presenteert “Gif” Van Lot Vekemans

Een man en een vrouw treffen elkaar op een begraafplaats. Ze hebben elkaar zo’n vijf jaar niet gezien. Wat hen daar terug samenbrengt is het verlies van hun zoontje, al die tijd terug. Van toen af aan keken zij elk een andere richting uit. De man verliet de vrouw, sloot het hoofdstuk af en kijkt van vandaag naar de toekomst. Haar wereld is blijven stilstaan en ze tuurt achter zich naar een onverwerkt verleden. Nu kruist hun blik opnieuw, omdat er iets is met het graf van Maarten. Hij kon de dingen een plaats geven, maar liet bij haar een gat achter. Zij vulde dat op met bitterheid, die ze nu aan hem presenteert. Hij incasseert geduldig, maar wil niet verslaafd zijn aan lijden, zoals zij. In dit korte weerzien worstelen ze samen met de pijn. Zij rakelt die op, gooit die naar hem. Hij vangt op, kijkt en kaatst terug. Het gesprek schuurt, schroeit, barst. Heelt het ook? Is er hoop op verzoening?

Gespeeld door: Frederik Van Laere & Eva Verschueren

Regie: Rudi Lombaert

ZATERDAG 22 APRIL, 20u / ZONDAG 23 APRIL, 19u / VRIJDAG 28 APRIL, 20u

Zaal Ter Leie, Nieuwstraat 24, 9800 Astene (Deinze)

Kaarten kosten 9 Euro / Reservaties: familie Verhoughstraete 09/386 43 59

www.dotas.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...