Radio Tequila wordt 35 jaar en viert dat met de Top 1035

Op 11 april 1982 ging de eerste uitzending van Radio Tequila in de ether. Toen nog vanop Kruishoutemberg, maar twee jaar later verhuisde het radiostation naar Deinze.

Radio-Tequila-Foto-Martin-De-Baerdemaeker

Al van bij de start koos Tequila ervoor om op twee paarden te wedden: muziek en (streekgebonden) informatie. Dat is na 35 jaar niet veranderd: dagelijks krijgen de luisteraars een cocktail van muziek, gemixed met lokale, regionale, nationale en internationale berichten en nieuwsuitzendingen.

De 35e verjaardag wordt gevierd met de bekende “megahitparade” van het radiostation. Al meer dan 20 keer was er bij Radio Tequila een Top 1000 te horen. Voor de 35e verjaardag wordt gekozen voor de Top 1035.

Luisteren kan van dinsdag 11 april (dé verjaardag) tot en met Paasmaandag 17 april, telkens van 8 u. ’s morgens tot 19 u. ’s avonds. Verwacht u aan een lijst met de allerbeste popsongs die ooit gemaakt werden. De Top 1035 bevat popmuziek van de fifties tot nu!

Luisteren kan via 105.1 FM, maar het kan ook online via www.radiotequila.be.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...