Open dag Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans op zondag 23 april

Elk jaar zetten een driehonderdtal nieuwe leerlingen hun eerste stappen in de kunstopleidingen van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze. Met filialen in Nazareth, Sint-Martens-Latem, Kruishoutem en Zulte is de academie één van de belangrijkste ambassadeurs voor muziek, woord en dans in Deinze en omstreken. Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met de academie is er op zondag 23 april 2017 een open dag in Deinze, voor de laatste keer in de tijdelijke lokalen van de voormalige zijdeweverij.

Opendag SAMWD

Spits jij jouw oren als je nieuwe, onbekende klanken hoort? Heb je een levendige fantasie? Gaan jouw voeten soms vanzelf bewegen? Droom je er wel eens van op een podium te staan voor een enthousiast publiek? Dan is de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans beslist iets voor jou!

De open dag is één van de vele momenten waarop de academie haar deuren openzet voor het grote publiek. Het hele jaar door zijn er tientallen klasconcerten, voorstellingen en andere activiteiten op de academie zelf of elders in de stad en omstreken. Tijdens de open dag wordt er een beeld gegeven van het ruime aanbod van de academie.

Dit jaar wordt een bijzondere editie. Het is namelijk de laatste keer dat de open dag zal doorgaan in de tijdelijke, inmiddels vertrouwde lokalen in de voormalige zijdeweverij: in september neemt de academie een  schitterende nieuwbouw in gebruik.

Programma zondag 23 april:
Van 14 u. tot 17 u.: initiatielessen, klasconcerten, open lessen, toneelvoorstellingen, performances en info.
Om 17.30 u.:  slotconcert door het koperensemble ‘De Leiedammers’.

Info
Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze (tijdelijke ingang via Leiedam)
Tel. 09 381 96 40
[email protected]
www.muziekacademiedeinze.be
http://www.facebook.com/samwd.deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...