VELT leieland organiseert Lekker en kruidig: onkruiden op je bord

Een workshop/voordracht voor wie in de keuken aan de slag wil met (on)kruiden. (On)kruiden spelen in de ecologische keuken een onmisbare rol. Bovendien is het slim om het onkruid in je tuin onder controle te houden door het op te eten.  Heel veel wilde kruiden (onkruiden in de volksmond) zijn lekker, voedzaam en gezond.

Tijdens deze voordracht maak je kennis met bekende en onbekende, in het wild (en in de tuin) te vinden (on)kruiden die een heel lekkere aanvulling kunnen zijn op onze dagdagelijkse keuken. Ze worden verwerkt in soepen, stamppot, drankjes, salades, eierbereidingen, aperitiefhapjes en zelfs taartversiering. Een workshop met heel veel recepten waarvan we er uiteraard ook een aantal zullen uitproberen en proeven.

Waar: zaal Leiezicht, St-Janstraat 1, Grammene-Deinze
Wanneer: WOENSdag 26 april, om 20u
Inkom: 15 euro, proevertjes, drankjes en syllabus inbegrepen. Inschrijven voor 22 april via [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...