Opendeurdag Demival op zaterdag 22 april 2017

Demival bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 22 april 2017 opent de grootste werkgever van Deinze zijn deuren voor het grote publiek. Collega bedrijven, hun werknemers en familie en vrienden zijn van harte welkom!

Foto website Demival

Iedereen zal vanaf 13u het bedrijf kunnen doorlopen en bij de vele informatie standen praktische en boeiende uitleg vernemen over de zes afdelingen van Demival.  Bezoekers genieten van zoet en een drankje tussendoor en iedereen krijgt een fijne attentie. Ook is er een historisch boek gemaakt over het bedrijf.  ’50 jaar Demival’: een boeiende geschiedenis van een bijzonder bedrijf. Te verkrijgen tijdens de opendeurdag of in de Standaard Boekhandel of bij Letters&Co in Deinze vanaf 24 april 2017.

Praktisch: zaterdag 22 april 2017 van 13u tot 16.30u – Machelenstraat 169, 9800 Deinze – parking: op de parkings van Demival vzw of op de parking van Globius (bedrijf dichtbij op Europlaan 24, 9800 Deinze)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...