Een propvolle rocktempel voor Golden Earring

Alle beschikbare tickets waren al enkele weken de deur uit voor het optreden van de zowat populairste rockband van Nederland ooit.

Toen we tijdens het voorprogramma aankwamen stond er een massa volk buiten nog iets te drinken, en hadden we toen helemaal niet het vermoeden dat de zaal reeds volledig vol stond. Wat een massa, het deed ons zowaar terugdenken aan de glorie dagen van wat de Brielpoort als rocktempel ooit is geweest. En stilletjes vroegen we ons af…. zijn hier echt niet teveel toegangstickets verkocht geweest?

Het voorprogramma Delta Crash had dan ook weinig moeite om de volledige gevulde zaal op temperatuur te krijgen… en toen moest Golden Earring nog aan hun hitmachine beginnen.

Reeds vrij snel kwamen toppers voorbij als When the Lady Smiles en vele andere.

Onze vaste rockfotografe Caroline was ook aanwezig, en kwam met onderstaande foto’s terug. Wij genieten nog even na. Op onze Facebook pagina zijn nog een aantal video’s terug te vinden.

Mensen welk nog wat meer willen, kunnen op onze Facebook pagina nog enkele Live video’s bekijken.

Ondertussen tellen we af, naar wat vermoedelijk opnieuw een rock hoogdag zal worden eind mei, met het verjaardagsfeest van 40 jaar Brielpoort waarbij de zaal zal genieten van Arno.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...