KSA Petegem organiseert opnieuw Kaas- en wijnavond

Ben je klaar voor weer een spetterend evenement van KSA Petegem? Of wil je gewoon genieten van kaas met een heerlijk wijntje? Dan is deze kaas- en wijnavond zeker voor jou!

Ben je klaar voor weer een spetterend evenement van KSA Petegem? Of wil je gewoon genieten van kaas met een heerlijk wijntje? Dan is deze kaas- en wijnavond zeker voor jou!

Op zaterdagavond 22 april 2017 is iedereen welkom. Om 18u opent het buffet en kan iedereen aanschuiven voor een heerlijk kaasje met een wijntje. Er zijn natuurlijk ook nog een aantal streekbieren te verkrijgen!
Volwassenen betalen voor het kaasbuffet 15 euro en kinderen 10 euro. Voor degene die geen kaas lusten is er een vleesschotel voorzien, voor dezelfde prijzen als het kaasbuffet! Er wordt ook een dessertbuffet aangeboden door KSA Petegem.
Dit alles gaat door in basisschool Sint Hendrik (Oostkouterlaan 7, 9800 Deinze).

Inschrijven kan tot en met dinsdag 18 april via een overschrijving op het rekeningnummer van KSA Petegem: BE80 1030 4214 7477 met de vermelding van je naam, aantal personen (kind/volwassene) en je keuze. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij de leiding.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...