VZW Deinze Winkelstad legt mama’s in de watten met unieke mommybon

De VZW Deinze Winkelstad pakt uit met een mommybon voor Moederdag. Mama’s genieten niet enkel van het geschenk dat ze krijgen, maar worden ook nog eens verwend op een uniek ‘women only’ beleefevent op zondag 28 mei in zaal Souplex. Die dag worden ze culinair verwend en sportief uitgedaagd, terwijl de kinderen zich gratis kunnen uitleven in Kids Adventure.

Vorig jaar lanceerde Deinze Winkelstad voor het eerst een vaderdagactie. De actie is met zoveel enthousiasme onthaald dat we dit jaar het concept ook toepassen voor Moederdag.

Koop je op vrijdag 12 of zaterdag 13 mei een moederdagcadeau bij een handelaar in Deinze, dan ontvang je een originele mommybon. Mama’s kunnen met deze bon deelnemen aan een uniek beleefmoment in zaal Souplex (Bisschopstraat 6) op zondag 28 mei. Er zijn tal van gratis activiteiten voorzien tussen 10 en 14 u.

Terwijl de kinderen zich gratis uitleven in binnenspeeltuin Kids Adventure (boven zaal Souplex) worden de mama’s in de watten gelegd, culinair verwend en sportief uitgedaagd. Alle aanwezigen krijgen gratis koffie, versgeperst fruitsap en heerlijke koffiekoeken. Zo is iedereen klaar voor een yogasessie met Evy Gruyaert (van 10.30 tot 11.15 u.), gevolgd door een meet and greet en signeersessie, of een bootcampsessie met Blue Globe Sports (van 11.30 tot 12 u. of van 12.30 tot 13 u.).

Minder sportief aangelegd? We voorzien doorlopend  gratis massages, kledingadvies en maquillage. Honger of dorst? Dan kom je zeker aan jouw trekken bij de soep- en broodjesbar. Kortom: een dag om nooit meer te vergeten.

De initiatieven worden ondersteund door vzw Deinze Winkelstad, Stad Deinze, Volvo Deinze, ACG, Blue Globe Sports en Karaat.

 

www.facebook.com/deinzewinkelstad

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...