2e Yogadag in Deinze op 21 juni

Op woensdag 21 juni 2017 is er net zoals vorig jaar terug een gratis openlucht yogales in het Kaandelpark  (Mouterijdreef) naar aanleiding van Internationale Yogadag. Dit jaar heeft Florence Demarey van Relaxatietherapie Florence de versterking ingeroepen van Veerle Ost (YogaVé) om er een nog grootser evenement van te maken.

Foto’s: Ive Steyaert

Internationale Yogadag werd in het leven geroepen door de Verenigde Naties om zo meer aandacht aan yoga te schenken. Sindsdien wordt er op 21 juni overal ter wereld massaal aan yoga gedaan zowel door ervaren yogi’s als volledige beginnelingen. En sinds vorig jaar is Deinze ook vertegenwoordigd op de hoogdag van de yogabeoefenaars.

Om nog meer mensen te laten kennismaken met yoga is er dit jaar de mogelijkheid om twee gratis lessen in openlucht te volgen:

Van 18u00 tot 18u45 : Dynamische Yoga met YogaVé

Van 19u00 tot 20u15: Chakra Yoga & Ontspannende Meditatie met Relaxatietherapie Florence

Het niveau van de lessen wordt basis gehouden zodat iedereen, van volledige beginner tot gevorderde yogi, kan meedoen. Het draait vooral om het gezellig samen zijn en te genieten van de rust en ontspanning die yoga brengt in lichaam en geest.

Iedereen is van harte welkom ongeacht leeftijd, geslacht en eventuele yoga ervaring. Inschrijven is niet nodig, gewoon langskomen is de boodschap. Wie wil meedoen brengt een (yoga)mat of grote handdoek mee.

Blijf op de hoogte via het Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/438047736531314

Of via de website: https://relaxatietherapieflorence.wordpress.com/activiteiten/internationale-yogadag/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...