Tess Minnens volgt Yannic Demeyer op als gemeenteraadslid

Op de gemeenteraad van 22 juni neemt Yannic Demeyer afscheid van de politiek omwille van professionele redenen. De combinatie met haar drukke zelfstandige activiteit en functie als gemeenteraadslid was niet langer combineerbaar.

Namens de partij wens ik Yannic Demeyer zeer hartelijk te bedanken voor al haar inspanningen die ze reeds vele jaren voor Open VLD Deinze heeft gedaan aldus voorzitter Bart Vandekerckhove.

Met Yannic verdwijnt een gevestigde waarde uit de Open VLD fractie. ‘Gelukkig heeft ze mij verzekerd dat we ook in de toekomst beroep kunnen doen op haar kennis en expertise’,  gaat Vandekerckhove verder.

Volgens Steven Van de putte is de opvolging in goede handen. ‘Als fractieleider ben ik blij dat ons team versterkt wordt met een jong ambitieus iemand. De jongeren voorzitster en voormalig OCMW raadslid Tess Minnens zal de fractie van Open VLD Deinze vanaf augustus komen vervoegen’.

‘Een mooi evenwicht tussen jonge ambitie en lokale mandatarissen met veel ervaring, verzekert de verdere dynamische werking van de Open VLD Deinze’, besluit de fractieleider.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...