ENGIE Parkies te Deinze staan opnieuw garant voor sfeervolle zomeroptredens

Zomer in Deinze, daar horen traditioneel de ENGIE Parkies bij! Voor de 16e keer staan de gratis concerten garant voor fijne zomeravonden met vrienden, familie en buren. Vanaf woensdag 5 juli zijn er zeven woensdagen op rij gratis optredens in het Kaandelpark met volgende klinkende namen: Clan Hunaerts, Jan & The Noise, Isabelle A, Cookies & Cream, Buscemi ft. Squadra Bossa, Kate Ryan en Bai Kamara JR.

De Parkies Kaandelconcerten staan telkens weer garant voor sfeervolle zomeroptredens. Jong en oud kunnen terecht in het Kaandelpark om er gratis te genieten van muziek en een aangename sfeer. De concertenreeks die door vzw Divers en de stad Deinze wordt georganiseerd is dit jaar aan de zestiende editie toe.

Vanaf woensdag 5 juli zijn er 7 woensdagen op een rij optredens in het Kaandelpark aan de Mouterijdreef in Deinze. Clan Hunaerts (met Geert Hunaerts), Jan & The Noise (met Jan van The Voice), Isabelle A,

Cookies & Cream, Buscemi ft. Squadra Bossa, Kate Ryan en Bai Kamara JR. zorgen ongetwijfeld voor leuke avonden. Het geheel wordt naar jaarlijkse gewoonte professioneel aan elkaar gepraat door DJ-presentator Marc Verleyen.

“De Parkies Kaandelconcerten combineren alle elementen voor een geslaagd evenement: we zorgen voor een goede mix van muziekgenres, er is telkens een gezellige drukte in het Kaandelpark op woensdagavond en de optredens zijn bovendien volledig gratis. Het Kaandelpark blijft de plaats om vrienden en kennissen te ontmoeten deze zomer” stelt schepen van cultuur Rutger De Reu.

Kom deze zomer genieten van een ijzersterk programma, een uitgebreide bierkaart, verfrissende zomercocktails, een rijk assortiment aan frisdranken en lekkere, zachtgeprijsde snacks.

5 juli 2017: Clan Hunaerts met Geert Hunaerts (thema: Coverland)

Acteur & presentator Geert Hunaerts omringt zich met topmuzikanten en vormt de nieuwe Partyband Clan Hunaerts. Geert kan reeds terugblikken op een rijkgevuld acteursleven en is dagelijks te zien op tv in o.a.  Thuis en Help, mijn man is een klusser. Tijdens Steracteur, sterartiest bewees hij naast een goede acteur ook een uitstekend zanger te zijn.

Clan Hunaerts zorgt voor een avond kwalitatief amusement, ambiance, hoog showgehalte, en een selecte keuze van covers van recente hits, klassieke meezingers & danshits, geschikt voor alle leeftijden: 100% feestgarantie!

 

12 juli 2017: Jan & The Noise (met Jan van The Voice) (thema: Route 66)

Drijvende kracht van de groep, Jan Van De Ven, is met zijn gitaar geboren en zingt al van kindsbeen in het café van zijn moeder. Op 58-jarige leeftijd – en met de toestemming van zijn kinderen – deed hij mee aan The Voice van Vlaanderen 2016, waar hij alle monden van verbazing deed openvallen met zijn energieke zangstijl en muziek geïnspireerd door de rock-’n-roll van de jaren 50 en 60.

Zijn muziek wordt omschreven als wervelende folk-rock met country invloeden en wordt door het publiek ervaren als een echte live-sensatie.

Jan Van de Ven laat zich begeleiden door Chris Peeters (ex-Clouseau, Laatste Showband) op gitaar, Joost Van Den Broeck (ex Laatste Showband, Riguelle & Hautekiet)  op drums, Marco Rosso (ex Soulsister) op bas en mede oud-strijder Staf Dierckx (die in alle formaties van Jan zat) op viool.

 

19 juli 2017: Isabelle A (Thema: Liefde voor muziek)

Isabelle A voorstellen is eigenlijk overbodig. Met nummers als ‘Wie ben jij’, ‘Jij mag altijd op me rekenen’, ‘Hé lekker beest’, ‘Blank of Zwart’ en vele anderen heeft ze een mooie hitverzameling bijeen gezongen.

In 2017 staat Isabelle A opnieuw volledig in the picture door het programma “Liefde voor muziek”. Dit thema volgend, zal Isabelle in Deinze een mix van haar grootste hits brengen.

 

26 juli 2017: Cookies & Cream (Thema: Club Cookies)

“Live band / DJ-collectief on the spot”. Wie absoluut een etiket op Cookies And Cream wil plakken, heeft een lange sliert kleeflint nodig. Deze groep is van alle markten thuis, het zestal bewijst zich wekelijks op festivalpodia, in clubs, op corporate events en private parties. Ze breien naadloos de hotste tracks aan elkaar, tot het feest op zijn kop staat. Als je denkt dat de climax bereikt is duwen ze je nog verder naar een nieuwe, ongekende hoogte. Van Earth Wind & Fire over AC/DC naar David Guetta. Geen hit die niet op hun playlist staat. De groep brengt de beste muziek van vroeger en nu, met de nadruk op nu. Hear it, to believe it!  Waarschuwing: de wervelende, aanstekelijke show van begin tot einde kan voor vroegtijdige climax zorgen.

 

2 augustus 2017: Buscemi ft. Squadra Bossa (Thema: Tropical Energy)

Een DJ-reisje van Brazilië over de Balkan naar Bollywood in muzikale eerste klasse, dat is Squadra Bossa feat. Buscemi! DJ Buscemi is het pseudoniem van de Belgische DJ Dirk Swartenbroekx. Zijn stijl kan omschreven worden als dansmuziek met een Latinotintje, waaronder lounge, house, brazilian grooves, afrobeat, en drum and bass. Je krijgt het allemaal te horen met deze muzikale duizendpoot.

DJ Buscemi wordt niet alleen wereldwijd erkend, maar verwerft ook roem met zijn mixen, waarvan hij er al zo’n 40-tal geproduceerd heeft. Live wordt DJ Buscemi ondersteund door zijn band ‘Squadra Bossa’, zij waren meermaals te gast op Rock Werchter, I Love Techno, Ten Days Off, Pukkelpop, Gentse Feesten, Dour Festival, …. Squadra Bossa feat Buscemi is niet te missen dus voor een party van formaat!

 

9 augustus 2017: Kate Ryan (Thema: 80 is machtig)

Met meer dan 3,5 miljoen verkochte albums is Kate Ryan een van Europa’s meest succesvolle en gevierde pop/dance diva’s. In het café van haar ouders playbackte ze al mee met nummers van Sandra Kim en Madonna. In 2001 begon de muzikale loopbaan van Kate Ryan pas echt met de dancesingle ‘Scream For More’. Dit werd meteen de best verkochte danceplaat van het moment. Ze werkte gestaag verder, begon te toeren door heel Europa en bracht succesvol na succesvol album uit.

Haar Eurovisiesongfestival-deelname in 2006 met Je t’adore staat nog in ieders geheugen gegrift en werd gevolgd door unieke remakes en superhits zoals Libertine, Désenchanté, Voyage Voyage and Ella Elle L’a. Verder brengt Kate ook haar eigen eerbetoon aan iconen als Rui da Silva met “Touch Me”, Fragma’s “Toca’s Miracle”, enz…

 

16 augustus 2016: Bai Kamara JR. (thema: Soultrain)

Bai koerstert het verlangen om de luisteraar mee te voeren naar een rijk muzikaal landschap en hij heeft daar ook alle mogelijke middelen voor ingeschakeld. Opgroeiend in Sierra Leone en het Verenigd Koninkrijk als zoon van een ambassadeur in Brussel is Bai zich altijd bewust geweest van onrechtvaardigheid en ongelijkheid in de wereld. Zijn songs zijn een mengeling van persoonlijke verhalen en mondiale thema’s. Bai verzorgde in 2014 het voorprogramma van Vanessa Paradis tijdens haar internationale tour (en tourde o.a. met Dani Klein, Habib Koité, Cassandra Wilson, Rokia Traoré en Youssou N’Dour de wereld rond. In 2015 schreef en componeerde hij ‘If I Could Walk on Water’ voor Artsen Zonder Grenzen en nodigde hij Daan, Guy Swinnen en Beverly Jo Scott uit voor de song.

Bai zorgt voor een warme, auditieve verbinding tussen soul, funk en R&B tijdens het laatste Engie Parkies zomerconcert van 2017!

Je bent elke woensdagavond welkom vanaf 19.30 u. in het Kaandelpark. Dit is het moment waarop de bars en het eetkraam openen. Het optreden start om 20.15u. en duurt tot 22.30 u. Het einde van de avond is voorzien omstreeks 23.15u. 

Info: www.facebook.com/ENGIEPARKIESDEINZE

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...