Info-avond pensioenen sp.a, ABVV en Bond Moyson komt naar Deinze

Pensioenen, de afgelopen jaren heeft de regering er heel wat aan gemorreld. Door alle hervormingen zien de mensen door het bos de bomen niet meer. Zijn de pensioenen nog betaalbaar? En hoe kunnen we daar zeker van zijn? Op welke leeftijd kan je op pensioen? Wat met SWT (brugpensioen)? Hoe zit dat nu met de gelijkgestelde periodes?

Info-avond pensioenen sp.a, ABVV en Bond Moyson komt naar Deinze

Sp.a, ABVV en Bond Moyson slaan de handen in elkaar en organiseren samen een pensioenavond om op al deze vragen en meer een antwoord te bieden. Karin Temmerman, sp.a-kamerlid uit Gent, maakt er de balans op van wat de regering heeft beslist over onze pensioenen: is werken tot 67 de énige oplossing, of kan het rechtvaardiger?

Afspraak op 14 juni, in zaal Voor Ons Recht/Volkshuis De Pulle, Stationsstraat 4. We starten om 19u30, inkom is volledig gratis. Na de uiteenzetting is er mogelijkheid om bij de pensioenexperten van Bond Moyson je individueel geval te onderzoeken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...