Kindercamping in het Kaandelpark Deinze, wat een succes!

“Op camping in eigen stad” werd vorige maand aangekondigd, maar dat de organisatie 150 kindjes en ouders zou verwachten in het Kaandelpark werd nooit gedacht. Voor de aanwezige kindjes kan nu de vakantie al niet meer stuk.

Deinze_Kamperen_Kaandelpark_Camplife_deinzeleeft

De Deinse jeugddienst en speelplein Doekeewa zorgden voor animatie, avondeten en ontbijt. (Groot)ouders en kinderen konden deelnemen.

“Kamperen is genieten voor jong en oud. Dit jaar kon dit voor het eerst in het centrum van onze stad. De jeugddienst en speelplein Doekeewa zorgden voor een onvergetelijke kampeerervaring op de kindercamping. Een unieke belevenis aan de start van de zomervakantie”.

Vrijdagavond werden de gezinnen verwacht in het Kaandelpark en brachten zelf hun tent, slaapzakken en matjes mee. Terwijl de tenten werden opgezet, voorzag speelplein Doekeewa randanimatie voor alle kinderen. Ook de Deinse Kajakclub, met +- 10 jongens & meisjes, was aanwezig na een kajaktocht op de Leie van Astene Sas tot de Leiespiegel, met hun kajaks in de hand stapten ze naar het kampeerterrein en maakten er een gezellige boel van.

Daarna verzorgde de jeugddienst een heerlijke barbecue en startte het avontuurlijke avondspel van speelplein Doekeewa. De avond werd afgesloten in een gezellige sfeer met vuurkorven, guitaren en meezingers, zelfs de brandweer kwam nog even langs om een airke te spelen op hun instrumenten.

De kampeerders trotseerden het onweer die losbrak omstreeks 2 uur ’s nachts, kinderen hadden er weinig last van enkel de ouders hadden zeer kleine oogjes 😉

Zaterdagochtend werden de kampeerders gewekt met vrolijke muziek en ochtendgymnastiek, gevolgd door een ontbijt met koffiekoeken, warme chocomelk en koffie.

Bekijk ons Facebook album hier

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...