Djoels uit Deinze wint “Ink Master 2017”, de meest getalenteerde tattoo artiest show van de lage landen.

Sinds 15 mei liep er op Spike tv een wedstrijd voor de beste tattoo artiest van de lage landen. Julie Bouckhuyt (van Meulebeke) met haar tattoo shop op de Gaversesteenweg in Deinze toonde vanaf aflevering 1 dat ze een sterke kandidate was. De tegenstand in de finale waren 2 Nederlanders die minstens even goed waren of haar, wij mochten “the day after” meevolgen in haar tattooshop in Deinze, bekijk ons sfeerverslag.

Gisterenavond, 3 juli won Julie de contest en vandaag was er al een filmcrew van spike tv uit Amsterdam aanwezig. Zij filmden Julie tijdens het tatoeëren van de winnaar van de tattoo-ontwerp wedstrijd die aan het programma verbonden was #InkMasterMe. Alles werd gevolgd door Julie’s moeder, zij vertelde dat haar dochter geboren is met een potlood achter haar oor 😉

Met 9 tegenkandidaten vocht Julie 10 afleveringen lang om zich de sterkste te tonen. Dit tussen 2 tattoo artiesten uit België en 8 uit Nederland. Iedere week werden ze door de jury uitgedaagd om de meest uiteenlopende opdrachten uit te voeren. Na iedere aflevering werd iemand naar huis gestuurd.

In de laatste aflevering kregen de 3 laatste kandidaten de opdracht een freehand tattoo te zetten. In deze aflevering koos niet enkel de jury maar ook de afgevallen tegenkandidaten wie de winnaar was. Iedereen was unaniem en verkoos Djoels tot Ink Master 2017, in deze editie heeft ze getoond dat ze leerde uit haar fouten en enorm gegroeid is tijdens de wedstrijd. De commentaren over haar werk en deelname gaan van: ” Net even op de site gekeken van Djoels. Maar wat is die meid veelzijdig. Terechte winnares van #InkMasterLL Sjef Adriaansen @deMeesterSjef  tot  “Echt de terechte winnaar die Djoels, mama en ik waren het er allebei mee eens!#InkMasterLL” Manoek @AkaMooks

Deze schitterende ‘Battle Royale’ tattoo (freehand) bezorgde haar de overwinning en de mooie trofee. (Foto met toestemming van de filmcrew die aanwezig was van Spike TV)
Inkmaster2017_SpikeTV_DjoelsInk_Deinze

Wij volgen haar werk al een tijdje via Instagram omdat ze telkens de #deinze gebruikt en zo mee Deinze op de sociale mediakaart zet.

Zo merkten we op dat ze Sammy Bossut en Lestienne al mocht tatoeëren, ze verklapte ook nog dat Merijn en Pommeline (Temptation Island) binnenkort eens langskomen. Doe zo verder Julie en geniet van het moment, and keep on hashtagging!

 

Ook benieuwd naar haar kunsten of zelf nog aan het twijfelen voor de perfecte tattoo?
Bezoek haar Facebookpage –  Instagramaccount – Website of maak een afspraak +32 493 18 20 56 of ga eens langs Gaversesteenweg 16 – 9800 Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...