Beauville deed Ooidonk daveren en #Deinze genieten

Reeds enkele maanden terug werd Beauville aangekondigd als een groots dancefestival dat zou plaats vinden op het domein van het kasteel van Ooidonk. De organisatie gokte op 2000 man, 2 dagen voor het evenement waren het er 3500 en de dag ervoor en op de dag zelf werden nog maar eens 1000 kaarten extra verkocht via het internet. Wij waren aanwezig en hadden zoiets van “dees ga slage” Het weer was perfect en het publiek genoot van dit openlucht evenement op het domein van het kasteel. De partners spraken boekdelen, een mooie mix van het beste wat groot Deinze en groot Sint-Martens-Latem te bieden geeft.

Eerlijk, dit ontbrak nog in onze regio.

Vanaf 13u tot 1u ’s nachts kon men genieten van de feeërieke warme sfeer die gecreëerd werd op het domein, met een grote stelling en houten latjes werd een mooi podium gemaakt omringd met 3 soorten VIP stages (je kon de DJ’s aanraken), langs de vijver lagen zwarte en bruine fatboyzakken aangevuld met witte stoelen, BLVD verzorgde de catering in een gezellige EET-STAGE. En dan nog maar te zwijgen over onze eigenste RED D (Woonde jaren in Deinze en speelt nog altijd bij DE plaatselijke amateur voetbalclub van Deinze FC Leiejongens), hij mocht de line-up samenstellen, een line-up met nog 2 DJ’s met Deinse connectie San Soda (Nicolas Geysens, woonde in Astene) Maxim Lany (woont sinds kort in Leerne).

Het thema was “Dancing is gold”, de meeste kwamen met een gouden accent en de gouden slingers/confetti papiertjes maakten het helemaal af. Eén van onze volgers Florian Segers liep zelfs in deze temperaturen met een gouden jacket.

Dat het evenement populair was kon je zien op sociale media. Er werden gretig beelden gedeeld op diverse platformen. De lokale politiek genoot ook zichtbaar van het evenement en sommige konden een meeknikkende knie niet wegsteken.

Anderen gebruikten echter hun knikkende knie om er op te zitten en hun vrouwtje ten huwelijk te vragen. Via onze dagelijkse check op instagram kwamen we dit prachtig gebaar tegen. Proficiat Evelien “Beauville BEAU MARIAGE” zeggen ze in Deinze.

Verder hopen we op een Beauville 2.0, aan de reacties te horen komt die er zeker, hopelijk met het zelfde weer en gezelligheid.

Helaas hadden we vergeten een “perskaart” aan te vragen maar toch door een rondvraag bij onze vaste Instagram familie gaven deze ons snel en gemakkelijk enkele prachtige beelden.
Waarvoor dank!

Grote noot! RED D draait zaterdag 26 augustus op Leerne Kermis, allen daarheen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...