RSC The Handles Deinze naar EK in Portugal

Ontspannen maar super gemotiveerd vertrok gisteren de delegatie van RSC The Handles Deinze vzw richting Braga, Portugal voor het Europees Kampioenschap Rope Skipping. Met 3 teams zullen zij onze Belgische driekleur verdedigen.

Het eerste team met Rani Coppejans, Henri Boone, Elke Verhasselt, Lowie Bouvijn en Jef Vandecasteele komt als eerste in actie op het Open Tournament.

Donderdag 27 juli start het EK 15+ met de mixed categorie. Daarin doen Tim Van de Walle, Rogier De Boever, Jodi Devolder, Floor Degraeve en Chloë Demeulenaere hun best een plekje op het hoogste schavot te bemachtigen. In de namiddag is het de beurt aan onze meisjes met Liese Bouvijn, Joyce Devolder, Velika De Jaegher, Ana Decoster en Fien Cocquyt.
Fingers crossed and we can handle it!!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...