Welkom bij Charlie and the Party Factory, wedding planner, event planner en party planner die met een pittige dosis peper en zout en een fantastische fantasie zorgt voor de perfecte kruiding van elk feest. Met veel creativiteit en finesse wordt jouw event ingepland en wordt timing en budget bewaakt zodat je zorgeloos kan genieten én feesten natuurlijk.

Vol overtuiging startte Charlotte Bouckaert 5 jaar geleden Charlie & the Party Factory en sindsdien organiseert ze met hart en ziel trouwfeesten, verjaardagsfeestjes, communiefeesten en alle soorten feestjes met een hoge Charlie-factor…

Haar inspiratiebronnen? Fantasieverhalen, tekenfilms, dromen, avontuurlijke reizen en uiteraard haar eigen kindjes. In haar job is ze een pietje precies, stresst ze zelden of nooit, werkt ‘in the zone’ en laat het graag vooruit gaan. Daarom werkt ze ook heel graag met kinderen…

In deze grotemensenwereld waar kinderen altijd beleefd en netjes moeten zijn, was er dringend nood aan een ‘kids proof’ Charlie feestlocatie voor verjaardagsfeestjes. Een plaats waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven, zingen, dansen, klimmen, ravotten, kliederen en kleuren. Een feestatelier waar ze workshops voor kinderen organiseren met een creatieve speeltuin in het groen én… waar mama’s en papa’s niet toegelaten zijn. Deze feestlocatie – tussen Gent en Deinze – bestaat echt en zet elke woensdag, vrijdag en zaterdag de deuren open voor feestvarkentjes van 4 tot en met 12 jaar.

Wil je ook een origineel verjaardagsfeestje organiseren voor zoon of dochterlief? Alle vriendjes van de klas uitnodigen, de hele dag over en weer lopen, het huis op stelten en nadien uitgeteld in de zetel? Charlie heeft een beter plan! Welkom in het knotsgekke speelatelier van Charlie and the Party Factory in Sint-Martens-Leerne tussen Gent en Deinze.

Op het einde van een doodlopende straat stap je door de houten poort in de wondere wereld van Charlie. Een kindvriendelijke en groene omgeving waar alleen feestvarkens van 4 tot en met 12 jaar zijn toegelaten en waar het verplicht is om te ravotten, spelen, dansen, zingen, knutselen, koken, kampen te bouwen en op ontdekking te gaan.

Charlie heeft een menukaart samengesteld waarin jongens en meisjes, klein en groot zich zeker kunnen vinden. Kies samen met jouw zoon of dochter het leukste thema en bereid je voor op 3 uur knotsgek plezier!

Charlie and the Party Factory is elke woensdag en zaterdag open voor plezante verjaardagsfeestjes van 14 tot 17 uur en op vrijdag van 15.30 tot 18.30 uur. Alle info vind je op https://charlieandthepartyfactory.smooty.be/ –  www.charlieandthepartyfactory.com.

Delen op: