Deinse Kajakclub daagt Deinze uit voor The Battle of Astene Sas

Op zondag 3 september wordt de Leie ter hoogte van het Sas het strijdtoneel voor de eerste Kanowedstrijd in Astene. Vzw Deinse Kajakclub daagt Deinzenaren uit om zich per 6 te verenigen en aan de hand van 4 proeven te bepalen welk team de Battle of Astene Sas uiteindelijk zal winnen.

Battle of Astene Sas

“De laatste jaren is onze club enorm gegroeid, ondertussen tellen we al meer dan 80 leden, zowel jongeren als volwassenen. We willen mensen uit de wijde omgeving van Deinze de kans geven om onze club en onze sport te leren kennen”, zegt jeugdverantwoordelijke Arno Corijn. “Onder begeleiding van een stuurman van onze club kunnen vrienden of verenigingen op 3 september in een kano 4 proeven uitvoeren om zo het plezier van onze sport te ontdekken.”

“Bedoeling is om zo een plezante, recreatieve wedstrijd te organiseren waar verschillende groepen en verenigen het tegen elkaar opnemen”, aldus Arno Corijn. Er is een jeugdklassement en een algemeen klassement, zodat iedereen, van 10 tot 99 jaar, kan deelnemen op 3 september.
“Schepen Rutger De Reu en Schepen Norbert De Mey nemen het peterschap van de organisatie op zich. Jeugdschepen De Reu heeft al beloofd om deel te nemen aan de wedstrijd. We zullen op 3 september zien of hij niet uit de boot valt”, lacht Arno Corijn.

Inschrijven kan nog tot 23 augustus en kost 5 euro per persoon. In deze prijs is al het materiaal en een verzekering inbegrepen. Meer info via de facebookpagina van VZW Deinse KajakClub, op http://deinsekajakclub.weebly.com/battleastenesas.html of via Arno Corijn ([email protected])

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...