Bosbrunch in stadsbos op zondag 20 augustus

Wie deed al mee aan een potluck in het bos? Op zondag 20 augustus gaat de bosbrunch door in stadsbos Deinze. Iedereen brengt iets mee om te
eten en alles wordt samen gelegd in een grote picknick; enkel drank wordt voorzien door de organisatoren. Ondertussen genieten wij samen van de mooie omgeving!

Als je komt, graag een seintje naar [email protected] en wat je zal meebrengen voor de picknick. Afspraak om 11 u stipt in Astene-dreef, halfweg ter hoogte van de dwarse dreef. Einde rond 14u. Organisatie: Samenwerkingsverband Stadsbos Deinze. Meer info op de facebookpagina van Stadsbos Deinze.

Aansluitend:
De helse tocht van ridder Rogier
Dit nieuw dagboek van Ridder Rogier is ongetwijfeld de strafste editie: we ontmoeten het paard van de Koning, de mysterieuze verre-streken planten en Slodder, de slordige vos. Afsluiten doen we traditioneel met een kop magische thee in de Gaard der Bomen. Een knotsgekke wandeling van 5 km voor alle jonge gezinnen en voor iedereen die zich nog jong voelt. Start om 14u aan de hoek Gampelaeredreef-Krekelstraat. Organisatie: Natuurpunt Deinze-Zulte i.s.m. de Gezinsbond. Info: www.natuurpuntdeinzezulte.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...