Elftopia neemt je mee op een geweldig avontuur waarin de de wereld van Fantasy het epicenter is. Een utopie waar Elven, Trollen, Druiden, Orcs, Tijdreizigers, Vikings, Gnomes en tovenaars elkaar kunnen treffen. Een festival van Fantasy en Dromen.

Elftopia

Het kasteel van Ooidonk is een van de mooiste middeleeuwse kastelen in de Benelux is de locatie van Elftopia. Een evenement waar elke cosplayer welkom is, waar iedereen zichzelf mag zijn en kan ontspannen. Sprookjes, Storytellers , Vuurspuwers , Valkeniers , Fantasy auteurs, Workshops, Concerten en speciale gasten… Betreed een Dromenwereld waar alles mogelijk is en beleef je fantasie!

Geniet hieronder mee van een videoverslag van vorig jaar.

Elftopia gaat volgend weekend zaterdag 12 en zondag 13 augustus door op het kasteeldomein van Ooidonk.

Meer info over programma en tickets op de website http://www.elftopia.be/

Delen op: