Op zondag 13 augustus gaat opnieuw het jaarlijks summer event door van Windsurfing Deinze. Dit jaar steken ze deze dag in een volledig nieuw ‘surfkleedje’. Ze organiseren een SUP POLO TORNOOI in combinatie met een boarding MINI-VOETBAL TORNOOI. De ploegen van 4 tot 5 deelnemers zullen die dag afwisselend Sup Polo en mini-voetbal wedstrijdjes spelen.

SUPPOLO Windsurfing Deinze 2017

Omdat er voor ieder wat wils zou zijn organiseren ze ook SupYoga sessies van telkens 1 uur. Voor de kinderen zullen er ook yogalesjes worden aangeboden! Dit in samenwerking met kinderyoga KIKOP. Leeftijdsgroepen 5 tot 8 en 9 tot 12 jaar. Er wordt ook een springkasteel voorzien.

Om deel te nemen aan het tornooi moet je je op voorhand inschrijven via de site (www.windsurfingdeinze.be). Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt tot 16 ploegen. Deelname kost 10 euro/persoon. Voor deelname aan de yoga dien je ook vooraf in te schrijven via mail [email protected]. Kostprijs 8 euro/sessie.

De ploegen dienen zich aan te melden om 12 u en om 13 u zullen de tornooien van start gaan.  Om de innerlijke mens te versterken zal er ’s middags een foodtruck voorzien worden.
Ook na de tornooien voorzien ze allerlei foodtrucks om terug op krachten te komen, zodat ze daarna opnieuw op scherp staan om de dag in stijl te kunnen afsluiten met een sfeervolle SUMMERDRINK.

Delen op: