14e editie Truck-fun

Op zaterdag 30 september is er terug een Truck-fun naast de Brielpoort in Deinze. Dit jaar zijn ze aan de 14e editie toe. Mensen met een beperking, kinderen en om het even wie zin heeft kunnen terug zoals al geweest een gratis ritje maken met een truck. Iedereen is welkom vanaf 13u30…….. daar bovenop word je getrakteerd op twee live optredens en is er een tekenwedstrijd voor de kinderen en tombola mooie prijzen.

“We verwelkomen terug een artiest van Deinse bodem die dit jaar 30 jaar op het podium staat: ‘Yves Bianco’. Hij is een Nederlandse- en Duitstalige Schlagerzanger, die woont in Leerne.
Begon zijn zangcarrière in 1989 in het soundmixcircuit met een nummer van Luc Steeno “ik mis je elke dag”. Hij brengt een breed repertoire van Nederlandse- en Duitstalige Schlagermuziek tot Engelstalige nummers. En intussen een veel gevraagde artiest, toch konden we hem dit jaar terug strikken om te komen optreden. Dit jaar is hij onze centrale artiest en zal dan ook zijn nieuwe full CD ‘leven’ voor het eerst aan de Deinse bevolking voorstellen.
Met tussendoor Esmeralda die al enkele jaren een vaste vrijwillige medewerkster is maar over mooie een stem beschikt en aardig kan zingen, ze zal haar eerst op het podium staan. Natuurlijk ook onze huis DJ koen Sierens die voor de nodige ambiance zal zorgen zal terug bij zijn.

‘Voor de kinderen’ hebben we nu dit jaar voor het eerst een speelhoek voorzien, naast de kindergrimme en het springkasteel is er ook dit jaar terug een tekenwedstrijd, tekening kan enkel de dag zelf binnen gebracht worden of ter plaatse ingekleurd worden . De tekening is te vinden op de achterzijde van de flyers die in de Deinse scholen worden verdeeld. Of te downloaden is via onze website van truck-fun als pdf bestand, op de pagina 14

de editie truck-fun.

‘De tombola’ dat een groot onderdeel is geworden van onze jaarlijkse opbrengst hebben we aantrekkelijker gemaakt dit jaar, bij aankoop van een tombolaenveloppe maak je kans op één van de twee ballonvluchten voor 1 persoon . Geschonken door Publiballon Stijn de Wulf en Doeself Verbeke beiden uit Deinze, beiden een waarde 125 €. Het enige wat men moet doen om kans te maken op een Ballonvlucht is één of meerdere tombolaenveloppe aankopen, tussen 16u00 en 16u30 trekken de winnaars. Let wel enkel als aanwezig bent op Truck-fun plein maak je kans op de prijs!

Dit jaar kunnen we terug op het mobilepodium rekenen. Op het Truckfun terras kan je de optredens beluisteren en bekijken met een lekkere pannenkoek of hotdog . De drankbar en andere stands zoals kinderanimatie worden bemand door vele vrijwilligers. Zo helpen mensen mee van de gezinsbond, het verkeersveilig-heidscomité, het Staph (Stedelijke adviesraad voor personen met een handicap); het theatergebeuren, de fietsersbond,civiele bescherming, het Rode Kruis en vele mensen die Truckfun al jaren genegen zijn.
Belangrijk is dat mensen dit jaar al vanaf 13u30 kunnen inschrijven voor een ritje met een truck. De eerste rit is om 14u00. Ieder uur kan je opnieuw meerijden met een vrachtwagen, dus de rondritten zijn voorzien om 14u00, 15u00, 16u00 en mogelijks een extra rit om 17u00. Een rit duurt ongeveer een 30-tal minuten.
“Wil jij ook voor één dag eens de grootste zijn in het verkeer?” was de slogan waarmee we in 2003 begonnen. En dit geldt nog steeds…Op Truckfun kan je eens zien hoe het verkeer verloopt vanuit een wegreus. In 2002 was er al een voorproef met een groot gebeuren in het VTI waarbij vrachtwagenchauffeurs een veiligheidscharter ondertekenden. Daarna wilden we de mensen vooral
een leuke dag bezorgen met de mogelijkheid om eens in een vrachtwagen te zitten. En zo verloopt het al 14 jaar!
De opbrengst van Truck – Fun gaat ieder jaar naar een sociaal doelen, hoofdzakelijk omgeving van Deinze. Vorige jaar met de 13de editie konden we € 1.600 verdelen aan sociale doelen. Truckfun is niet mogelijk door onze partner, zijnde: Stad Deinze, Technische dienst Stad Deinze en de Staph (Stedelijke Adviesraad voor Personen met een Handicap) en vele vrijwilligers…..”

Meer info vind je op de website: www.truckfun.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...