Lekkerste lasagna’s van Deinze!

Voor velen onder ons, is de vakantiezon al lang onder. Alsook de zwoele vakantiesfeer is ver te zoeken. Wie de Italiaanse zon opzocht kon niet naast het lekkere eten kijken, één van de troeven van Italië. Wil je nu ook nog genieten van deze lekkere italiaanse gerechten zoals lasagna, dan kan je vanaf nu terecht in de Tolpoortstraat 96 om te proeven van de lekkerste lasagna’s van onze streek.

Bij Miss Lasagna kan je terecht voor verschillende soorten lasagna, zelf gemaakte ambachtelijke lasagna’s met pure smaken. Miss Lasagna wil de traditionele lasagna “reconceptualiseren” (wij noemen het heruitvinden 🙂 ), dit wil ze doen door ze een upgrade te geven en in een vernieuwend jasje te steken. Dit kan je natuurlijk combineren met een lekker wijntje of prosecco, zo kan je terug wegdromen naar die lang geleden vakantie!

Wie wordt de volgende Instagrammer die zich tagged?

Tolpoortstraat 96 – bus 1, Deinze – tel. 09 311 83 91
https://www.facebook.com/misslasagna.9800/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...