Fietsleasing uit Deinze

Fietsenwinkel Het Verzet uit Astene levert onder de naam “Velobility” fietsen aan bedrijven en scholen fietsen mét onderhoudscontract. In dit kader werden vorige week 50 nieuwe fietsen geleverd op de campus te Ledeberg van de Benedictusschool.

De leerlingen gebruiken de fietsen om naar de sporthal en het zwembad te fietsen. De techniekers van Het Verzet / Velobility gaan op regelmatige basis met de mobiele werkplaats naar de school voor het periodiek onderhoud van de fietsen en om eventuele herstellingen uit te voeren.

Deze service wordt ook aangeboden aan bedrijven, zo rijden er al vele jaren 950 fietsen van Het Verzet / Velobility op de site van de kerncentrale te Doel.

Meer info op http://www.velobility.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...