Modeshow, straatanimatie, handsfree shoppen en gratis parkeren tijdens Weekend van de klant

VZW Deinze Winkelstad, Comeos en UNIZO bundelen de krachten en brengen Dag van de klant samen met Sunday Shopday tot ‘Weekend van de klant’. Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober leggen handelaars klanten extra in de watten. In de Kortrijkstraat en de Genstraat is er op beide dagen heel wat straatanimatie voorzien. Op zondag staat de jaarlijkse modeshow op de Markt op het programma. In Deinze kan je dat weekend ook gratis parkeren en handsfree winkelen. Fietskoerierdienst ViaVélo bezorgt jouw aankopen gratis thuis, op een adres naar keuze binnen het grondgebied Deinze of aan hun uitvalsbasis.

Weekend van de klant op 30 september en 1 oktober 

Tijdens het Weekend van de klant op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober openen handelaars massaal hun deuren en verwennen ze hun klanten met animatie of een leuke attentie. De deelnemende handelaars en hun openingsuren vind je terug op www.weekendvandeklant.be.

Modeshow
Naar jaarlijkse gewoonte is er terug een modeshow op de Markt van Deinze op zondag 1 oktober vanaf 15 u. Deelnemende handelaars tonen hun wintercollectie zonder professionele mannequins, maar met dklantwe hulp van hun vrienden, familie, klanten, … In totaal lopen er 148 mannequins mee, onder wie de burgemeester en enkele schepenen.

Foto’s van vorig jaar kan je hier terug vinden

DJ Clement zorgt voor de muzikale toets, Oxygen voor een dynamische trampo classdemo en de Deinse dansstudio Kadanz zet de show kracht bij met dansvoorstellingen.

Handsfree shoppen en gratis parkeren
De klanten kunnen zorgeloos winkelen dankzij de gratis parking in Deinze Winkelstad en gratis handsfree shopping in samenwerking met de fietskoeriers van ViaVélo.

Handsfree shoppen betekent dat je zelf niets van je leuke aankopen hoeft te dragen. Daar zorgen professionele fietskoeriers voor. Zo blijven je handen vrij voor belangrijkere dingen: genieten van een hapje of drankje, je geliefde, je kinderen, of… nog meer shoppen. ViaVélo levert de aangekochte goederen aan huis (enkel in Deinze), op een adres naar keuze binnen het grondgebied Deinze of aan hun uitvalsbasis (Gaversesteenweg 49). Deze dienst wordt aangeboden op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober tussen 14 en 18 u. Uiteraard kan je je aankopen al in de voormiddag achterlaten bij jouw favoriete handelaar, met de vraag om deze later te bezorgen.

Straatanimatie
Shoppers kunnen tijdens het Weekend van de klant in de Kortrijkstraat en Gentstraat genieten van straatanimatie, bands, een gekke fietsen fotoactie en een luchtkastelenparcours.

Zaterdag 30 september:

  • 9 – 18 u.: gekke fietsen fotoactie en Rad van Fortuin i.s.m. Elektro Mac (Kortrijkstraat)
  • 10 – 18 u.: luchtkastelen met begeleiding
  • 14 – 18 u.: unieke straatanimatie (Gentstraat en Kortrijkstraat)
  • 14 – 15 u.: clown Rocky (La Luna, Kortrijkstraat)
  • 16 – 17 u.: optreden Helena Dema begeleid door Hélène (La Luna, Kortrijkstraat)

Zondag 1 oktober

  • 9 – 18 u.: gekke fietsen fotoactie en Rad van Fortuin i.s.m. Elektro Mac (Kortrijkstraat)
  • 10 – 18 u.: luchtkastelen met begeleiding
  • 14 – 18 u.: unieke straatanimatie (Gentstraat en Kortrijkstraat)
  • 14 – 18 u.: JKF band (La Luna, Kortrijkstraat)

Het Weekend van de klant kwam tot stand dankzij volgende partners: Deinze Winkelstad, Comeos, Unizo, Radio Tequila, Kadanz, Joyn, Hyundai (Autogroep Servayge), Ford Van den Poel Motors, Worldline en Bancontact, ViaVélo en Stad Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...