Vintage Movie Day – Gone in 60 Seconds

Voor deze derde Vintage Movie Day trekken we opnieuw naar een unieke locatie in Deinze en bouwen we ze voor de gelegenheid om tot cinemazaal. Hierbij linken we de inhoud van de film aan de locatie.

Zaterdag 9 september om 20u00 richten we de Garage Van Den Poel Motors, Gentsesteenweg 33 in als de ideale setting voor ‘Gone in 60 Seconds (1974)’.

Gone in 60 Seconds is een film uit 1974, een film van H.B. Halicki.
De film vertelt het verhaal van Maindrian Pace. Hij krijgt de opdracht om 48 luxe auto’s te stelen in een week tijd. Alles loopt voorspoedig tot hij een Ford Mustang met de codenaam Eleanor moet stelen. In deze film is het vooral te doen om de langste achtervolgingsscène uit de geschiedenis van de film. Eleanor houdt de politie, via de plaatselijke media ook de ganse stad, en u als kijker een ademstokkende 45 minuten bezig. Zowat alles wat u ooit in een achtervolging dacht te zien, komt hier aan bod. En zowat elke Amerikaanse auto uit het tijdperk wordt erin op deskundige wijze tot schroot herleid.
Jullie zijn van harte welkom op onze Vintage Movie Day. De inkom is gratis. Gelieve op voorhand te reserveren via mail naar [email protected], want de plaatsen zijn beperkt!

https://www.facebook.com/events/1295193300602801/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...