KSA Petegem verwelkomt opnieuw 5 jarigen!

Op zaterdag 9 september zet KSA Petegem zijn nieuwe werkjaar in met hun jaarlijkse startdag. Op deze dag willen ze nieuwe leden een warm welkom geven en hen laten kennismaken met de jeugdbeweging. Je bent vast en zeker niet de enige nieuweling die op deze dag voor de eerste keer langskomt! Op het programma staan heel wat groepsspelen voor jong en oud, zoals een avonturenparcours , paintball, een apenbrug, coole spelletjes, een toneeltje enzoverder. Op die manier kan je de groep een beetje leren kennen.

Op zaterdag 9 september zet KSA Petegem zijn nieuwe werkjaar in met hun jaarlijkse startdag. Op deze dag willen ze nieuwe leden een warm welkom geven en hen laten kennismaken met de jeugdbeweging. Je bent vast en zeker niet de enige nieuweling die op deze dag voor de eerste keer langskomt! Op het programma staan heel wat groepsspelen voor jong en oud, zoals een avonturenparcours , paintball, een apenbrug, coole spelletjes, een toneeltje enzoverder. Op die manier kan je de groep een beetje leren kennen.

WIL JE ERBIJ ZIJN?
Dan kan je op zaterdag 9 september om 14u langskomen aan het KSA lokaal op het adres Kastanjelaan 29 (straatje achter de Palaestra).

WAT DOEN ZE?
Bijna elke zaterdag van de maand worden de leden getrakteerd op een ongelofelijk leuke namiddag. Op het programma staan bijvoorbeeld estafetten, stadsspelen en een onvergetelijk kamp met supertoffe leiding!

DE PAGADDERS
Vorig werkjaar werd de jongste groep, de Pagadders, opgericht. Al jaren nam de vraag naar een groep voor de derde kleuterklas toe. Vorig jaar kwam eindelijk de beslissing en werd een nieuwe groep opgericht. Een fantastisch werkjaar verder kan worden gezegd: “Het was een succes”. De kleinsten beleefden een grandioos jaar met een schitterend kamp als afsluiter. Op 9 september gaat de Pagaddergroep opnieuw van start, klaar voor nieuw avontuur!

Meer info: www.ksapetegem.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...