Weddingplanningbureau uit Deinze geselecteerd voor de Flair start-up contest

Aandacht, aandacht! Nele D’hoe en Femke De Swaef zijn geselecteerd met hun weddingplanningbureau voor de Flair Start-up contest 2017. Deze contest helpt jonge ondernemers om van hun idee een start-up te maken. De twee finalisten krijgen begeleiding van coaches die hen bijstaan in de opstart van hun start-up.

Zij willen een trouwbox op de markt brengen ‘The blue box’. Om kans te maken op de hoofdprijs hebben zij jullie stemmen nodig! En jonge ondernemers uit Deinze willen wij zeker alle reclame geven om hun droom na te jagen.

Stemmen kan via deze link.

Ze zullen jullie van harte dankbaar zijn!!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...