CAFEINterieur aan het station in Deinze

Nieuw hipadresje in Deinze CAFE INterieur in de stationsomgeving van Deinze . Het is een gezellige, tijdelijke ontmoetingsplek waar de bezoekers kunnen genieten van koffie, lekkers, interieur, muziek, kunst en plezier.  Een tijdelijke koffie- interieurbar die doorgaat in de Stationstraat in het voormalige gebouw van doe-het-zelf zaak Van Kerkhove. In afwachting van de ontwikkeling tot een nieuwe woonbuurt stelt Vanhaerents Development deze ruimte ter beschikking aan onder andere Hannes Careel.

hannes-Careel_Deinzeonline_Deinze_Cafeinterieur

Hannes is er CAFE INtereur gestart, een koffiebar waar je kan nippen van een heerlijk kop koffie. Hannes volgde een baristacursus bij ‘Viva Sara’ in 2015. Zaakvoerders Bart en Peter Deprez, eigenaars van Viva Sara leerden hem de kneepjes van het vak. In 2016 specialiseerde hij zich verder bij Michael Van De Moortel eigenaar van koffiebar Creme de la creme in Roeselare en na deze leerrijke ervaringen wil hij zijn passie van het zwart goud verder met jullie delen.

CAFE INterieur is meer dan een koffiebar, het is een interieur bar waar genot en authenticiteit centraal staan. Een bar waar originele woonideeën gegeven worden. Mensen kunnen hier enerzijds gezellig iets komen drinken en anderzijds kunnen ze de meubels, stoelen, verlichting en decoratie, waarmee de ruimte ingericht is, ook effectief kopen.
Er is de laatste tijd een trend van Blurring waarbij de traditionele grens tussen winkel en horeca vager wordt. CAFE INterieur zal daar een mooi voorbeeld van worden. Zowel shoppen als horecabezoek worden gecombineerd in een totaalervaring.
Ook zal er een expositieruimte en samenwerking met Jesse Van Gompel zijn, die er naast exposeren en werken in zijn eigen aterlier ook verschillende workshops zal geven. Jesse maakte in het verleden reeds koffieschilderijen dus over een heerlijke match gesproken!
Hannes in Deinze voor sommigen bekend als zanger van de Droge Geroosterde Notses en als de Gin van Gin & Ginger zal ook zijn passie voor muziek laten weerklinken. Regelmatig zullen er live-optredens georganiseerd worden en op het menu komt er naast taart en gebak een uitgebreide notenlijst.

Plezier staat centraal. Dit kan door rustig te genieten van al dat lekkers. Er komen ook tastings van verschillende producten (Rhum, wijn, …)

Het is trouwens ook de bedoeling om nog andere initiatieven op de site te laten doorgaan dus mensen met een tof idee die op zoek zijn naar een ruimte om iets nieuws uit te werken kunnen steeds met Hannes of Vanhaerents Development contact nemen.
Je kan alles voortaan volgen op de facebookpagina https://www.facebook.com/cafeinterieur/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...