INSI stelt haar diverse kunstwerken tentoon in Deinze

Met de titel “Kuieren tussen keramiek, sculpturen, schilderijen en foto’s” stelt Bachtenaar INSI (by Inge Sintobin) een diversiteit van kunstwerken tentoon in het Saveryspand naast de kerk op de markt van Deinze van zondag 29 oktober t.e.m. woensdag 1 november 2017.

INSI stelt haar diverse kunstwerken tentoon in Deinze

Gedurende meer dan 15 jaar heeft INSI een diversiteit van verschillende kunstvormen geëxploreerd na vele jaren vorming in verschillende academies. Sporadisch heeft zij een paar van haar werken getoond, o.a. op de biënnale in Deinze.

Nu komt zij voor het eerst naar buiten met een eigen tentoonstelling met heel gevarieerd werk en ook verschillende stijlen die toch met elkaar verbonden zijn. Welkom in het Saveryspand op dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november van 14 tot 18 u. Toegang gratis.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...