Ladies Night Deluxe – 20 okt. 2017 – Gezinsbond Astene

Voor het eerst organiseert de Gezinsbond Astene een Ladies Night Deluxe. In een vrouwvriendelijk kader (Yanko Wellness) bieden lokale handelaren inspiratie voor de komende feestperiode. Bedoeling is om in een ontspannen sfeer en mooi kader inspiratie op te doen voor de oma, schoonmoeder, schoondochter, zus, schoonzus of tante…

De ingang is gratis, een heerlijk glaasje en versnapering wacht op de aanwezigen. Er is uiteraard ook een bar waar men kan genieten van een wijntje of een Filliers Dry Gin. Alle deelneemsters maken sowieso kans op een van de mooie prijzen en keren huiswaarts met een mooie attentie. Inwoonsters van Astene worden zelf gratis terug thuis afgezet (indien zij dit wensen).

BELANGRIJK: inschrijven verplicht via [email protected] VOOR 18/10/17!
Indien dit een succes wordt, bekijken wij zeker en vast een herneming hiervan volgend jaar.

Handelaars van Astene die hier volgend jaar ook aan willen meewerken, mogen altijd contact nemen met de Gezinsbond van Astene! Bekijk de Gezinsbond Astene hun facebookpagina: https://www.facebook.com/gezinsbondastene

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...