Opening KADE Deinze

Eindelijk een echte KADE aan de Leie, nee niet een aanlegkade, maar een echte “Kunst Academie Deinze”. Dit weekend stond in Deinze alles in het teken van de opening van onze nieuwe kunst academie, de kleine leslokalen hebben plaats gemaakt voor een volwaardige muziek academie met prachtige leslokalen en repetitieruimtes.

 

Minister Hilde Crevits opende samen met schepen Bruno Dhaenens en onze burgemeester het gebouw in aanwezigheid van tal van genodigden en vele kijklustigen. De gong die het lintjes knippen verving luidde door de gebouwen en gaf het startschot voor een feestelijke opening met vele demo’s en optredens.

De toeters die op het dak van de Leiespiegel geplaatst werden, gaven een extra ‘noot’ aan de opening van Kade

Zelf waren we onder de indruk van het grote gebouw met zijn vele verdiepingen en vele repetitie ruimtes.

Dit vinden we spijtig, er is geen panoramisch zicht vanop de hoogste verdieping, alle glas heeft kleine bolletjes waardoor men niet echt door de ramen kan kijken. En de WC’s zijn op het 2de verdiep !!!!

Dit vind je misschien ook leuk...