Milo Meskens heeft nieuwe single uit op zijn 22ste verjaardag

Milo Meskens uit Deinze is vandaag 22 geworden en heeft een nieuwe single uit ’twenty one’ :). De single werd vandaag al direct de hotshot op StuBru, als dat geen mooi verjaardagscadeau is voor de artiest die er een topjaar opzitten heeft.

‘Twenty One’ is de opvolger van ‘New Beginning’, een nummer dat wekenlang in de afrekening stond en zelfs nominatie voor Radio 2 – zomerhit binnenhaalde. Benieuwd of Milo Meskens zijn inspiratie haalde tijdens het skaten in het nieuwe skatepark van Deinze. Zijn verhalen zijn alvast te volgen op www.instagram.com/milomeskens

Beluister hier het nummer twenty one.
https://stubru.be/music/hotshotmilomeskenstwentyone

Gelukkige verjaardag é en geniet van uwen tournee in Oostenrijk.

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...