Toneelgroep Tot Volksverheffing stelt voor Herboren Senioren

Na het succesvolle toneelstuk ‘Een straatje zonder einde’ van vorig jaar, brengt de toneelgroep Tot Volksverheffing dit jaar ‘Herboren Senioren’! Te zien op 6, 7, 13 & 14 oktober om 20u en op 8 oktober om 15u in Zaal De Pulle – Deinze

We maken kennis met twee koppels die letterlijk naast elkaar wonen met name: Marcel Drogenbroeck & Mariette Muyle, hij heeft een loopbaan gehad aan de universiteit en gaat vandaag met pensioen en zij is zijn bazige vrouw. Het huis ernaast is bewoond door Victor De Taeye, bankdirecteur, reeds enkele maanden op rust en zijn onderdanige vrouw Lydie Rust. De twee heren krijgen plotseling een zee van tijd en denken nu een leven te kunnen leiden.

Kom je een breuk lachen tijdens dit hilarisch blijspel!

Het blijspel wordt gespeeld door Andrea Dossche, Gustaaf Bastiaen, Etienne Staelens, Monique Baecke, Paul Haché, Kathleen de Pestel & Kimberly de Smet! De regie is in handen van Claude Marissael!

Te zien op 6, 7, 13 & 14 oktober om 20u en op 8 oktober om 15u.
Zaal De Pulle – Deinze

Reservatie & tickets (€9): 0476 61 19 35 of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...