Padeo DCO viert ‘dag van de klant’ op een bijzondere manier!

Exact 12 jaar geleden werd Padeo opgericht. Om dit te vieren worden de klanten gehuldigd die al van in het begin gebruik maken van onze diensten. We hebben 4 klanten in de bloemetjes gezet! De bedienden zijn de klanten thuis of op het werk gaan verrassen!
“Ook aan onze overige klanten hebben we gedacht!” zegt coördinator An Verschueren ,” de huishoudhulpen geven in de komende week een attentie af aan al hun klanten.”

“Mevr. De Meyer is al klant van bij de start”, zegt bediende Vicky Adams,” we willen haar bedanken voor haar 12 jaar loyaliteit aan onze firma”. Mevr. De Meyer reageert emotioneel: “ Mij bedanken met een bloemetje dat is geweldig, ik zie zo graag bloemen.” “ik ben heel tevreden over mijn huishoudhulp! Ik kan er altijd op rekenen, ze is te vertrouwen, ze poetst heel netjes en niks is haar te veel” vult mevr. De Meyer aan.

“ Nancy Dhaese werkt van in het begin bij ons” vult coördinator An Verschueren aan. “ Zij is tevens al 12 jaar lang de vaste huishoudhulp van Coppens Marie-Rose. We willen haar daarom ook bedanken met een bloemetje. ”

“Ik werk graag voor Padeo”, zegt Nancy Dhaese, “ ons loon wordt elke maand correct betaald”. “Mijn klanten wonen dichtbij mij, hierdoor zijn de woon-werkverplaatsingen kort. We worden altijd vriendelijk ontvangen als we met onze dienstencheques binnenkomen. We worden ook vaak verrast: een ontbijt voor de dag van de huishoudhulp, een eindejaarsgeschenkje, en nu dit bloemetje. Er heerst een warme sfeer in onze firma”

“Wij willen een familiale sfeer creëren waar iedereen zich thuis voelt bij ons!” vertelt An Verschueren, coördinator,” Zowel met onze huishoudhulpen als met onze klanten bouwen we een duurzame relatie op! De bedienden op het bureau zijn ook vaste aanspreekpunten.” Ook onze Raad van Bestuur staat achter ons concept en gelooft heel sterk in onze toekomst!”
Kom je ook graag bij ons werken als huishoudhulp in deze unieke sfeer?

Zowel klanten als huishouden kunnen ons vinden in de Kortrijkstraat 60, 9800 Deinze of tel. 09/277.04.33.

Volg ons op facebook : Padeo dienstencheques Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...