11.11.11.- Deinze zoekt nog enthousiastelingen

In Deinze is de 11.11.11.-actie al jaren een gevestigde waarde. De omhalingen voor projecten in het zuiden zijn ondertussen door iedereen bekend. We zoeken nog helpende handen.

111111-actie_Deinze_Deinzeonline
Honderden mensen, waaronder heel veel leden van de verschillende jeugdbewegingen, zijn in het verleden mee op straat gekomen voor de deur aan deur actie. En dat in alle deelgemeenten. De laatste jaren ging het achteruit met de belangstelling, in 2015 werd er zelfs maar in 2 gemeenten rond gegaan. Vorig jaar hebben we de kentering aangevat.
Dit jaar wil de 11.11.11.- groep terug met meer mensen nog meer deelgemeenten doen. Ze krijgen steun van het stadsbestuur dat elke deelnemer beloont met een zwembeurt in de Palaestra. Enkele jeugdbewegingen beloofden reeds om terug mee aan de kar te trekken.

Mocht jij zin hebben om op 11 November tussen 10 uur en 11 uur 45 ook mee te gaan, dan ben je heel welkom! Je kan ofwel aansluiten bij een groep in Petegem, Leerne of Deinze ofwel kan je in jouw buurt enkele straten doen.

Indien interesse kan je mailen naar [email protected].

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...