Internationale Dag van de Rechten van het Kind

Elk jaar op 20 november vieren we de Internationale Dag van de Rechten van het Kind. Stad Deinze en Huis van het Kind Deinze willen deze dag onder de aandacht brengen. Hierdoor mochten alle leerlingen van het 5° en 6° leerjaar uit Deinze naar zaal Palace om de theatervoorstelling ‘Commissaris Piv‘ gratis bij te wonen.

Sommige scholen trokken er te voet heen, andere met de fiets, zoals uit Vinkt en Astene. Wij controleerden of de 30 leerlijngen van het 5 leerjaar uit Mozaiek Astene hun fluojasjes aanhadden, en samen met enkel begeleiders reden we richting Deinze, en maakten daar dit filmpje van:

Na een welkomstwoordje door schepen Trees Van Hove, konden de kinderen genieten van Commissaris Piv, en kunnen ze vanavond vertellen over Bob Marley, of hoe de zoon van Piv in het eerste leerjaar zijn boterham choco maakte.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...